UPS! - U problemu sam

Seksualni odnosi

Deseta epizoda igrano-dokumentarne serije "UPS! - U problemu sam" donosi priču o tome kako adolescenti otkrivaju i doživljavaju seksualnost. Seksualnost jeste jedno od najznačajnijih i najuzbudljivijih dešavanja u adolescenciji, ali je verovatno i izvor najvećih problema. Koji su to problemi?

Pre svega privikavanje na telo koje je naglo dobilo obrise odrasle osobe. Zatim buđenje seksualnog nagona i traženje načina da se on zadovolji. Onda se postavlja i pitanje kako ostvariti ljubavnu ili seksualnu vezu. Kako se izboriti sa raskidom i raznim pritiscima okoline? A možda je najvažnije pitanje od svih koje mlade osobe postavljaju sebi u ovom razdoblju: kako uopšte prepoznati kada si spreman da započneš seksualni život.

Odgovore možete čuti u emisiji "Seksualni odnosi" iz priče psihijatra i psihoanalitičara dr Vojislava Ćurčića. A šta mladi misle o svom fizičkom izgledu i kakve su ljubavne veze u koje ulaze otkriće učenici Desete gimnazije "Mihajlo Pupin".

urednik serije: Tamara Vešković
producent serije: Biljana Dautović
glume: Nina Srdić Hadži-Nešić, Ana Ninković, Nikolina Kokunešovski, Đorđe Mišina, Aleksa Jovanović, Sergej Bojović, Ana Škiljević, Aleksa Petrović, Andrea Simonović, Nevena Eskić, Milena Radovančev, Balša Leković, Nikola Bićanin, Nastasija Leontijević, Luka Jovanović, Lazar Šljukić, Katarina Dimitrijević, Jelena Stupljanin, Jasmina Večanski, Mila Manojlović, Nikola Fišeković
stručni konsultant: Vesna Brzev-Ćurčić
scenario: Maša Vujošević, Milica Jevtić, Isidora Milosavljević, Filip Grujić, Andrija Ilić, Dejan Prćić i Tamara Vešković
direktor fotografije: Milan Stanić
snimatelj: Aleksandar Beatović
fotograf: Gordan Jović
vizuelni identitet: Marko Rajić i Maša Vujošević
snimatelj zvuka: Ljuba Jovanović
originalna muzika: Vladimir Pejković
kostimograf: Natalija Lukić
scenograf: Aleksandar Cvijanović
dizajn zvuka: Nebojša Dragičević
montažer: Goran Mitrović
reditelj: Maša Vujošević

broj komentara 0 pošalji komentar