Provetravanje

Ekipa serije Provetravanja ponovo je sa vama! U narednih deset emisija predstaviće se mladi umetnici, muzičari, naučnici, sportisti...

U magazinskoj, kratkominutnoj formi, oni će govoriti o sebi i zanimljivim aktivnostima kojima se bave. O tome gde pronalaze inspiraciju, o motivima da savladaju neke veštine, o pokretanju manifestacija o mladima i za mlade, o ljubavi kao glavnom pokretaču i razlogu zbog kojeg se zaboravljaju sve teškoće.

Kao i u prethodnim ciklusima, kroz Provetravanje vas vode i zabavljaju Kristina, Anja, Sara, Ana, Jana, Lidija, Mateja, Bogdan, Stefan, Luka, Filip, Aleksa.

U prvoj emisiji, govoriće se o parkuru - metodu treninga koji ima sve više mladih pristalica i za koji se vezuju brojne predrasude. Da li je parkur sport, koliko ima sličnosti sa gimnastikom, o tome kako se kroz ovu aktivnost razvija ljubav prema prirodi i svest o očuvanju okoline - govoriće mladi treneri Aleksandra Domanović i Aleksandar Prljak.

Anja, Ana i Filip vode vas u Muzej nauke i tehnike u Beogradu. Oni će ispričati priču o tome kako tehnika koju danas svakodnevno koristimo i bez koje ne možemo, svoj nastanak duguje pronalascima iz davne prošlosti. A na koji način savremena tehnika i društvene mreže mogu da doprinesu tome da jedan muzički bend postoji van realne scene, kako funkcioniše "Uradi sam" produkcija i kako izgleda kreaativna avantura benda Taš pop safari - govoriće jedan od članova ovog benda, Igor Petrović.

Saradnici: Kristina Filipović, Anja Conev, Sara Stanić, Ana Jovičić, Jana Petrović, Lidija Simić, Tamara Kedić, Mateja Maksimović, Bogdan Car, Stefan Jovčić, Luka Vukšić, Filip Radojević, Aleksa Petrović.

Urednik: Blaženka Bijelić
Novinar saradnik: Višnja Pečenčić
Montažer: Zorica Blagojev
Reditelj: Milica Soldatović Mikić

broj komentara 0 pošalji komentar