Viktorija

Viktorija, serija koju je napisala čuvena spisateljica Dejzi Gudvin, označava početak značajnog uvida u život jedne od najvećih vladarki u istoriji. (Victoria, 2016)

Sa kvalitetnom filmskom produkcijom i čitavom plejadom nagrađivanih talentovanih glumaca, Viktorija opisuje stvarne događaje i zasniva se na kraljičinim iscrpnim dnevnicima pomoću kojih oslikava živopisan portret njenog preobražaja od impulsivne 18-godišnjakinje, preko prvih bračnih godina do majčinstva i dolaska na presto velikog kraljevstva.

Složena i usredsređena na sve likove, od pripadnika kraljevske porodice do sluga, ovo je priča o strastvenim aferama, borbi za moć i neuzvraćenoj ljubavi, u čijem središtu se nalazi nova kraljica - jaka, svestrana i uporna žena koja nekako mora da postane prepoznatljiva ikona.

Život osamnaestogodišnje Aleksandrine pretvara se u život kraljice. Više nije skrivena u Kensingtonskoj palati pod represivnim merama majčinog savetnika Konroja. Ima novo ime - Viktorija i uživa u novostečenoj slobodi s harizmatičnim premijerom Melbournom. Ali, zbog svog neiskustva Viktorija je podložna greškama i, naposletku i skandalu...

Serija je nominovana za nagrade Emi i Bafta, a u Velikoj Britaniji ostvarila je ogromnu gledanost.

Uloge: Džena Koleman, Adrijan Šiler, Nel Hadson...

broj komentara 2 pošalji komentar
(subota, 15. sep 2018, 19:13) - anonymous [neregistrovani]

Mnogo je dobra

Serija. Gledala sma je u Americi.

(subota, 08. sep 2018, 17:29) - anonymous [neregistrovani]

Britanske serije

Radujem se emitovanju ove serije, volela bih da emitujete i Poldark.