Bunt Rok Festival: Letnja Bunt Rok turneja

5. Hills Up - Zlatibor, 16. Belgrade Beer Fest i 13. Rock Village - Banatski Sokolac

Tokom pet godina koliko traje, Hills Up festival na Zlatiboru je prerastao u najveći muzički festival u Zapadnoj Srbiji. Od ove godine, kao partnerski festival, našao se na Bunt Rok turneji, koju vam i u ovoj emisiji predstavljamo. Pored prošlogodišnjeg pobednika BRF-a - Viva Vops, tokom tri dana festivala u predivnom prirodnom ambijentu, nastupila su još i brojna značajna imena domaće i regionalne scene. Pored Partibrejkersa, E-Play-a, Nikole Vranjkovića, Goblina i drugih, ovaj festival je bio otvoren i za lokalne, ali i nove bendove iz Srbije, koje vam sa zadovoljstvom predstavljamo.

Najveći i najznačajniji festival u Beogradu, ali i šire, je svakako Belgrade Beer Fest, koji već tradicionalno sarađuje sa BRF-om. Ove godine je na Belgrade Beer Fest-u nastupilo čak šest bendova sa festivala koji organizuje naša medijska kuća. Program 16. Beer Fest-a se održavao na tri bine. Na glavnoj bini Viva Vops je održao jedan od svojih najboljih koncerata do sada. Na novoj Alternative bini nastupio je ovogodišnji pobednik BRF-a, Sergio Lounge, kao i finalisti, grupe Nemesis, Sanja Tišma i Masa, Sitzpinker i Aleja velikana.

Ovogodišnja Bunt Rok turneja se završila u Banatskom Sokolcu, varošici u kojoj se nalazi jedini spomenik Bob Marliju u Evropi i gde se održava jedan od najosobenijih festivala u regionu - Rock Village. I ove godine program se odvijao na dve bine, Main Stage i Sound System Stage. Na glavnoj bini je nastupio pobednik 4. BRF-a Sergio Lounge, pored bendova Organizam, Bolesna štenad, E-Play i Bjesovi, dok su na drugoj bini nastupili Stuttgart Online, The Bite i mnogi drugi.

Autorka emisije: Branka Glavonjić
Novinarka: Katarina Vujović
Reditelj: Jovan Bačkulja

broj komentara 0 pošalji komentar