Trkač

U 2017. godini, nakon ekonomskog kolapsa u svetu, SAD postaje totalitarna policijska država u kojoj su ograničena ljudska prava. Dve godine kasnije, 2019. godine, američki policajac Ben Ričards je odbio da puca na stanovništvo koje se pobunilo zbog gladi. (The Running Man, 1987)

Pošto je svo to stanovništvo pobijeno, masakr podmeću Ričardsu i hapse ga. Ričards uspeva da pobegne iz zatvora i odlazi u kuću njegovog brata. Tamo upoznaje ženu po imenu Amber Mendez. Sa njom pokušava da pobegne, ali ga ona izdaje i Ričards je ponovo uhapšen.

Tamo je primoran da učestvuje u emisiji pod nazivom "Trkač" koju vodi nemilosrdni Dejmon Kilijan. U toj emisiji je prikazan namešten snimak o tome kako je Ričards ubijao stanovništvo, ali on je zapravo nevin. Lovci koji su ga lovili su nadmudreni i pobijeni . Nakon što ih je sve pobedio svi su počeli na njega da se klade, sve dok Kilijanovi ljudi ponovo ne podese lažan snimak borbe gde Kapetan Sloboda ubija Ričardsa i svi su videli da je Ričards mrtav, ali nije.

Ričardsa i Amber (koja je takođe učestvovala u Trkaču) zarobljavaju pobunjenici na čelu sa Mikom. Ričards sa pobunjenicima zarobljava Kilijana i na kraju ga Ričards ubije.

Uloge: Arnold Švarceneger, Marija Končita Alonso, Ričard Doson, Džesi Ventura...
Režija: Pol Majkl Glejzer

broj komentara 0 pošalji komentar