Bunt- E-Play

Novo izdanje emisije Bunt je posvećeno radu grupe E-PLAY. Ovaj bend u 2018. obeležava 20 godina postojanja, te su ovom prilikom u studiju 8 na Košutnjaku uživo izveli tri pesme.

Bićete u prilici da čujete jedan od njihovih najvećih hitova, pesmu Divan dan, kao i dve pesme sa aktuelnog albuma Sloboda- Da budemo samo dobro i Srešćemo se neki drugi put.

Opstati 20 godina je samo po sebi veliki uspeh, međutim menjati se iz godine u godinu i biti sve prisutniji i sve kvalitetniji, čini ovaj bend jednim od najznačajnijih na srpskoj rok sceni.

U emisiji ćemo vas podsetiti koji su to najvažniji trenuci u njihovoj karijeri, a o bendu će govoriti i reditelj Milorad Milinković Debeli, Uroš Đurić- umetnik, Branko Rosić- pisac i novinar, kao i kolege, muzičari Miroslav Cvetković- Bajaga i Instruktori i Vladan Rajović- Kanda, Kodža i Nebojša.

Kakve su okolnosti u kojima rade, šta misle o svojih prvih 20 godina, koji su najlepši momenti i planovi za budućnost otkriće u razgovoru koji su vodili sa Brankom Glavonjić, osnivačica, basistkinja i pevačica benda Maja Cvetković i Goran Ljuboja Trut- bubnjar.

U Domu Omladine Beograda 24. novembra očekuje nas i slavljenički koncert E-PLAY-a, biće to svojevrstan presek njihovog rada, a specijalno izdanje emisije Bunt je najbolja pozivnica za ovaj događaj.

Autor emisije Branka Glavonjić
Novinarka Katarina Vujović
Reditelj emisije Miodrag Kolarić

broj komentara 0 pošalji komentar