Koridori

U ovonedeljnom izdanju emisije o saobraćaju i strategiji razvoja "Koridori" govorimo o izgradnji Istočnog kraka međunarodnog putnog Koridora 10.

Koliko je značajan završetak ovog kraka Koridora 10 najbolje pokazuje podatak da je potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović sa svim saradnicima, kao što je to bio slučaj i u Grdeličkoj klisuri, prethodne nedelje preselila ministarstvo na teren gde je na trasi od Bancareva do Crvene reke svakodnevno vršila kontrolu radova kako bi taj deo Koridora 10 bio što pre završen i pušten u saobraćaj.

Sa šefom kancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom, ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem i proslavljenim reli vozačem Dušanom Borkovićem potpredsednica Mihajlović je u pratnji brojnih novinarskih ekipa iz čitave Srbije imala priliku da se provoza deonicom od Proseka do Crvene Reke, poslednjom deonicom koja će biti puštena na Istočnom kraku Koridora 10 ka bugarskoj granici. Potpredsednica Mihajlović je istakla da sve što su novinari i gosti na obilasku mogli da vide nije postojalo pre dve godine.

Mediji su imali priliku da u svojevrsnom "novinarskom safariju" prvi prođu kompletnom deonicom od Proseka do Crvene Reke i da prvi vide i uvere se šta je sve i koliko urađeno.

Urednik emisije je Goran Maslar.

broj komentara 0 pošalji komentar
Koridori Koridori

Autor:
Goran Maslar

Emisija o saobraćaju i strategiji razvoja "Koridori" svakog drugog utorka u mesecu u terminu od 18.30 na programu RTS 2 upoznaje nas sa aktuelnim radovima koji se obavljaju na izgradnji saobraćajne infrastrukture u našoj zemlji. [ detaljnije ]