Koridori

U ovonedeljnom izdanju emisije o saobraćaju i strategiji razvoja "Koridori" govorićemo o izgradnji auto-puta Beograd-Sarajevo, od Kuzmina do Sremske Rače.

Prikazaćemo kako napreduju radovi na rekonstrukciji  pruge Jajinci - Mala Krsna na međunarodnom železničkom Koridoru 10 kroz Srbiju, kao i radovi na izgradnji obilaznice oko Beograda, od Ostružnice do Bubanj Potoka koja je sastavni deo međunarodnog putnog Koridora 10.

U toku su i intenzivni radovi na završetku glavnog raspona čeličnog mosta preko reke Save kod Ostružnice gde su vredni neimari iz dana u dan sve bliže konačnom cilju, spajanju mosta. Bliži se završetak radova i na poslednjoj deonici Istočnog kraka Koridora 10 od Proseka do Crvene reke koja je duga 22,5 kilometara, čijim će puštanjem u saobraćaj u punom profilu biti u potpunosti završen Istočni krak od Niša do granice sa Republikom Bugarskom.

Urednik emisije: Goran Maslar

broj komentara 0 pošalji komentar
Koridori Koridori

Autor:
Goran Maslar

Emisija o saobraćaju i strategiji razvoja "Koridori" svakog drugog utorka u mesecu u terminu od 18.30 na programu RTS 2 upoznaje nas sa aktuelnim radovima koji se obavljaju na izgradnji saobraćajne infrastrukture u našoj zemlji. [ detaljnije ]