Bunt

Novinarska ekipa Bunta bila je u umetničkom kvartu u Cetinjskoj ulici u Beogradu, gde im je posebnu pažnju privukao jedan od najznačajnih pank rok sastava na našoj sceni, "Ateist Rep". Promovisali su svoje "split izdanje", u vidu ploče sa prijateljskim sastavom iz Nemačke, "Defenders of the Universe".

 

 

Koncertna serija "Bunt Rok Festival u Festu" startovaće, u petak, 22. novembra. U prošloj emisiji, svoje impresije povodom predstojećeg koncerta otkrili su predstavnici benda "Viva Vops". Ovoga puta, saznaćemo šta očekuju finalisti 5. Bunt rok festivala, članovi sastava "Wajz" i "Logička greška".

Bunt je bio i na Filmskom festivalu "Slobodna zona", gde je premijerno prikazan film "Tusta", o jednom od najvećih antifašista jugoslovenske rok scene, Branku Črncu Tusti. Tim povodom razgovarali smo sa Andrejem Korovljevim, rediteljem i scenaristom ovog ostvarenja.

Muzičarka Ida Prester se odlučila da postane mlad autor i oproba se u novim ulogama, celom kreativnom procesu ali i izdavanju sopstvenih pesama i "da iza svega toga stane svojim imenom i prezimenom".

I u ovoj emisiji Bunt - premijera video spota! Videćemo ekranizaciju pesme "To je ljubav", pobednika ovogodišnjeg Bunt Rok Festivala, benda "Lagana sreda".

U sredu uveče na RTS 2 - predstavljamo vam i 5 novih predloga, za novembarsku Top Listu Bunt.

Glasajte za "Hit novembra - za pesmu omiljenog benda, na Fejsbuk stranici emisije, u grupi Bunt_RTS - Top Lista Bunt

Bunt je jedna od malobrojnih rok emisija u istoriji Radio - Televizije Srbije koja traje u kontinuitetu 17 godina. Misija ove jedinstvene emisije je obnavljanje i formiranje nove i kvalitetne muzičke scene u Srbiji, afirmacija mladih muzičara i autora, ali i edukacija publike kroz promovisanje sadržaja sa smislom.

Autor emisije: Branka Glavonjić
Novinari: Stefan Jovčić i Katarina Vujović
Reditelj: Jovan Bačkulja

broj komentara 0 pošalji komentar
Bunt Bunt

Autor:
RTS

Emisija Bunt je jedna od najdugovečnijih rok emisija u istoriji Radio-televizije Srbije, uspešno traje u kontinuitetu već 17 godina. [ detaljnije ]