Velika iluzija

Nakon svetske premijere u Brazilu, na Međunarodnom filmskom festivalu u Sao Paulu, domaći film "Asimetrija" srpsku premijeru imao je na 25. Festivalu autorskog filma u Beogradu.

Zajedno sa Vladimirom Arsenijevićem i Stašom Bajec, napisala je scenario i potpisala režiju svog debitantskog igranog filma. U "Krupnom planu" Velike iluzije je Maša Nešković.

Fiktivne i stvarne misterije i zločini, ljubav na egzotičnoj granici između istoka i zapada i sport kao filmska inspiracija - naći će se između uvodne i odjavne šice 103. epizode emisije o filmu.

U bioskope stižu: kriminalistička drama "Nož u leđa" koja okuplja glumački krem - od Danijela Krejga do Džejmi Li Kertis i mafijaška saga "Izdajnik" - o najomraženijem italijanskom mafijašu, s potpisom veterana Marka Belokija.

O novom domaćem filmu "Ekipa" iz rakursa kritičara Đorđa Bajića.

"Premotavanje" predstavlja digiatlno restauriran klasik u okviru projekta "Vip Kinoteka" - "Nešto između", koga je 1982. snimio Srđan Karanović.

U rubrici "Kontraplan" našao se američki nezavisni reditelj Ajra Saks, koji predstavlja svoj novi film, porodičnu dramu "Frenki" sa Izabel Iper u naslovnoj ulozi.

Autor i urednik: Sandra Perović

Saradnici: Selina Lovren Aksentić, Jelena Carević, Zoran Janković

Realizacija: Tijana Todorović, Svetlana Perović, Marko Jeftić

 

broj komentara 0 pošalji komentar