Bunt

Uoči nastavka koncertne serije "Bunt Rok festival u Klubu Fest" (petak, 20. decembar u 22.00), pogledajte izveštaj naše TV ekipe sa dvodnevne koncertne manifestacije održane nedavno u Vršcu - "Bunt Rok Festival u Centru Milenium".

I to nije sve - predstavićemo novi album "Goblina", najveći svetski festival igara i pop kulture a spremili smo i poklon karte za predstojeće događaje kao i novih pet predloga za Hit decembra, Top liste Bunt.

Na ovom dvodnevnom festivalu "Bunt Rok Festival u Centru Milenium" u Vršcu, nastupilo je čak 8 bendova sa našeg takmičenja, čije šesto izdanje predstoji. U fenomenalnom prostoru "Studio", tokom dve večeri svoju muziku su predstavili bendovi: Viva Vops, Dingospo Dali, Lagana Sreda, Empathy Soul Project, Kora, ZeroTwo, Nataleé i 5 minuta slave.

Na promociji najnovijeg albuma "jednina", grupe "Goblini", novo izdanje predstavio nam je Branko Golubović Golub.

Novinarska ekipa emisije Bunt, bila je i na četvrtom "Games.con"-u, najvećem svetskom festivalu igara i pop kulture u regionu.

Saznaćete i koji atraktivni događaji nam predstoje a po običaju, specijalno za gledaoce Bunta - spremili smo vam i poklon karte.

Predstavljamo vam i drugih pet predloga za decembarsku "Top Listu Bunt".

Autor emisije: Branka Glavonjić
Novinari: Katarina Vujović, Jelena Vukajlović i Stefan Jovčić
Reditelj: Jovan Bačkulja

broj komentara 0 pošalji komentar
Bunt Bunt

Autor:
RTS

Emisija Bunt je jedna od najdugovečnijih rok emisija u istoriji Radio-televizije Srbije, uspešno traje u kontinuitetu već 17 godina. [ detaljnije ]