Olimpijski krugovi

Velimir Velja Stjepanović u ulozi voditelja.

Emisiju "Olimpijski krugovi" duže od dve godine vode sportisti. Menjaju se u ulozi novinara i mnogi su pokazali talenat.

Dobro se snašao i plivač Velimir Stjepanović. Nedavno je osigurao svoje treće učešće na Olimpijskim igrama i bio je to dobar razlog da se oproba kao voditelj 147. emisije koja će biti emitovana u subotu u 15 časova 23 minuta (RTS 2).

Proslava 110. rođendana Olimpijskog komiteta Srbije bio je lepa prilika da obiđemo sobu 418 u hotelu Moskva. U njoj se čuva sećanje na 23. februar 1910. jer je baš tu, na četvrtom spratu prelepog beogradskog hotela u prostorijama lista "Novo vreme" osnovan Srpski olimpijski klub.

Novak Đoković je u pauzi između Melburna i Dubaija iskoristio da u Beogradu odgovara na pitanja olimpijaca kako se koncentriše u ključnim trenutcima meča, gde nalazi motiv za nove uspehe i kako se nosi sa pristiskom publike.

Džudista Nemanja Majdov u svom domu u Istočnom Sarajevu pokazao koliko je porodica važna na putu do vrhunskih rezultata. Majdov je jedini Srbin koji je na svetskim prvenstvima osvojio dve medalje - zlato (Budimpešta 2017) i bronzu (Tokio 2019), a bio je i vicešampion Evrope (Tel Aviv 2018).

DDOR Osiguranje je na Sajmu turizma organizovalo druženje sa olimpijcima na kome su Zorana Arunović, Armin Sinančević, Čaba Silađi, Dušan Domović-Bulut i Velimir Stjepanović odgovarali na pitanja novinara o Tokiju.

Olimpijski krugovi emituju se na RTS-u od 2008. godine. Urednik je Predrag Milinković. 

broj komentara 0 pošalji komentar