Dramski ponedeljak: Niko nije savršen

Četvrti i poslednji naslov koji, u ciklusu "Veliki srpski glumci - Vlastimir Đuza Stojiljković", emitujemo 25. maja na programu RTS 2, je televizijski film "Niko nije savršen". Film je snimljen 1993. godine po scenariju Branislava Đuričića i u režiji Dejana Ćorkovića, a emitujemo ga 25. maja 2020. godine.

Radi se o komediji o novom sloju poslovnih ljudi koji imaju sve što smatraju da treba da ima jedan uspešni poslovan čovek: firmu atraktivnog imena, telefaks, pejdžer, otmenu kancelariju, skupoceni nameštaj... ali skoro nikad nemaju i odgovarajući pedigre, odnosno poreklo koje bi odgovaralo uz mesto koje sada zauzimaju u društvu.

A kako doći do uglednih roditelja nego uz pomoću novca, kupovinom porekla, kao što se i sve ostalo kupuje u društvu u tranziciji.

S druge strane nalaze su oni koji imaju traženi pedigre, obrazovanje i otmeno ponašanje ali nemaju novac.

Glavne uloge u ovoj TV komediji igraju: Vlastimir-Đuza Stoiljković i Milena Dravić. Njihove poslodavce tumače Svetislav Goncić i Branka Katić, a drugi par rezervnih roditelja igraju Ljubica Ković i Milutin Butković. U filmu igra i Mića Tomić.

Urednik ciklusa: Marko Novaković
Režija: Dejan Ćorković
Scenario: Branislav Đuričić
Direktor fotografije: Mirko Nanović
Scenograf: Slobodan Rundo
Kostimograf: Mira Čohadžić
Montažer: Radomir Todorović