Čitaj mi!

"Rokerijada", "Velikogradištanska Gitarijada", "Let's Mix It", "Dexter", "KOIKOI"

Emisiji "Bunt" su izrazito značajne konekcije sa ljudima koji sa puno entuzijazma održavaju rokenrol plamen.

Bunt odnedavno sarađuje sa dva muzička takmičenja za rok bendove. To su "Rokerijada" koja se održava u Petrovcu na Mlavi i Velikogradištanska Gitarijada. Konkursi i za jedan i za drugi festival su otvoreni, a gosti "Bunta" su Marko Veljković, organizator "Rokerijade", i Boban Gajić, član žirija "Velikogradištanske Gitarijade".

U najnovijoj emisiji će biti reči i o još jednom, malo drugačijem takmičenju mladih i neafirmisanih muzičkih talenata, jer je reč o elektronskoj muzici. Polufinale festivala "Let's Mix It" nas očekuje 24. i 27. juna, a veliko finale 4. jula.

Uvek je zanimljivo pratiti razvojni put nekog sastava i prisustvovati svim promenama i napredovanju. Imaćete priliku da se bolje upoznate sa niškim bendom "Dexter", koji ste videli na prvom izdanju "Bunt Rok Festivala", i sa članovima Aleksandrom Božinovićem i Bogdanom Šipetićem.

Gost emisije "Bunt" je mladi glumac i član muzičkog sastava "KOIKOI" koji je nedavno objavio svoj debi album "Pozivi u stranu". Otkrivamo šta to sve voli Marko Grabež.

Autor emisije: Branka Glavonjić

Novinar i voditelj: Stefan Jovčić

Bunt Bunt

Autor:
RTS

Emisija Bunt je jedna od najdugovečnijih rok emisija u istoriji Radio-televizije Srbije, uspešno traje u kontinuitetu već 17 godina. [ detaljnije ]