Čitaj mi!

Art Aparat, Bolesna Štenad, Eyesburn

U ovom momentu nam neke druge zemlje i njihove kulture deluju jako daleko i nedostižno. Međutim, raznovrsne kulture koje nas oplemenjuju su tu oko nas, samo ih treba otkriti. Zato vam u najnovijem izdanju emisije Bunt predstavljamo Art Aparat. Oni će vam objasniti zašto i koliko je pevanje inspirativno i isceljujuće u svakodnevnom životu.

Sastav Bolesna Štenad je ostao bez prostora za vežbanje, ali oni su uspeli da pronađu rešenje. Na koji način su to uradili i da li je rešenje trajno, saznaćete od Aleksandra Markovića Lame, frontmena i pevača benda, kao i od jednog specijalnog gosta, velikog prijatelja ovog benda. U Buntu vas očekuje i premijera novog video spota benda Bolesna Štenad za pesmu "Nikad".

Sjajna vest je da Eyesburn priprema novi album. Tim povodom, samo za vas, otkrićemo u kojim sadržajima uživaju članovi benda Nemanja Kojić i Aleksandar Petrović, kao i šta ih to opčinjava i koje su njihove pasije.

Autor emisije: Branka Glavonjić
Novinar i voditelj: Stefan Jovčić

Bunt Bunt

Autor:
RTS

Emisija Bunt je jedna od najdugovečnijih rok emisija u istoriji Radio-televizije Srbije, uspešno traje u kontinuitetu već 17 godina. [ detaljnije ]