Čitaj mi!

Alitor, Balkanrock Sessions, Kaschade, E-play sa gostima, zagrevanje za Central Dance Event 2022

U najnovijoj emisiji "Bunt" vam predstavljamo novo izdanje benda "Alitor" pod nazivom "Spoznaja" koji ovaj sastav prikazuje u drugačijem svetlu. Tim povodom, gosti "Bunta" su Marko Todorović, basista i pevač, i Jovan Šijan, gitarista i prateći vokal "Alitora".

Ove godine, jedna zanimljiva i dugogodišnja ideja je uspela da ugleda svetlost dana. Prva sezona "Balkanrock Sessions-a" je završena, a uskoro nas učekuje nastavak. O "Balkanrock Sessions-u" su govorili Nemanja Đorđević, i Mladen Milošević, ispred muzičkog portala "Balkanrock".

Emisija "Bunt" je uvek tu za sve autore koji rade suprotno od mejnstrima. Gost "Bunta" je muzičar, reditelj i kompletan autor svojih dela, Aleksandar B. Stojanović, autor projekta "Kaschade".

Zabeležili smo i jedinstveni koncert u Domu omladine Beograda benda "E-play" sa gostima. Ovo je bila po prvi put takva forma koncerta tokom karijere ovog sastava koja traje više od 20 godina. Zajedno sa sastavom "E-play", na bini smo videli i Matiju Dedića, Branka Baneta Bojovića frontmena grupe "Sunshine", ali i Zorana Stefanova Iskaza, Romanu i Bojana Slačalu iz "Artan Lilija", kao i jedanaestogodišnjeg bubnjara, Vuka Rančića, učenika Gorana Ljuboje Truta.

Takođe, pozivamo vas na zagrevanje za "Central Dance Event 2022" u petak, 10. decembra, u Luci Beograd, koje će predvoditi Seth Troxler, jedan od najprepoznatljivijih figura elektronske muzike, dok će lokalnu podršku pružiti Kristijan Molnar, jedan od omiljenih regionalnih di-džejeva, i Dakissa, pobednik ovogodišnjeg "Let's Mix It" takmičenja.

Autor emisije: Branka Glavonjić
Novinar i voditelj: Stefan Jovčić

Bunt Bunt

Autor:
RTS

Emisija "Bunt" je jedna od najdugovečnijih rok emisija u istoriji Radio-televizije Srbije i uspešno traje u kontinuitetu već osamnaest godina. Krajem septembra 2021.godine, autorka Branka Glavonjić i njen tim startuju novu, 19. TV sezonu emisije. [ detaljnije ]