Čitaj mi!

Priđi bliže: Groznica subotnje večeri

Ljubica i Moma žele da naprave žurku pa su skratili Bebi kaznu. Taman za "Šou amatera" na koje su Anja i Viktorija nagovorile Bebu da se prijavi.

Milka Canić, Ivan Bosiljčić i Nikola Sarić Sajko proceniće ko ima najbolju tačku. Groznica te subotnje večeri neće mimoići nikoga. Biće to veče upečatljivih nastupa, neočekivanih partnerstava, veče buđenja ljubavnih nada, ali i izdaje, ljubomore i drugih neprijatnih iznenađenja. Da li pored profesionalaca kao što su Aleksa, Miljana, Jelena i Nađa, imaju šanse amateri u ljubavi Zeka i Beba, pa i Lara i Deki? Saznajte u osmoj epizodi serije ''Pridji bliže''.

Igraju: Ivana Mihić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Ksenija Zelenović, Dejan Jelača, Jovana Andrić, Miloš Jović, Milan Čiča, Jelena Lazić i dr.
Izvršni koordinator serije je Nevena Mladenović-Blagojević, urednik Tamara Vešković, scenarista Danica Pajović, kompozitor Vladimir Graić, muzički urednik Ana Pavlović, producent Milorad Konrad, scenografi Miroslava Andrejević i Marija Poznanović, kostimograf Suzana Gligorijević, montažer Nenad Džodić, direktor fotografije Zoran Sinđelić i reditelj Petar Stanojlović.