Čitaj mi!

Kontakt konferencija, Exit Festival, No Sleep festival, Velikogradištanska Gitarijada

U najnovijoj emisiji, saznaćete kako je bilo na šestom izdanju "Kontakt konferencije", kao i o kojim temama je bilo reči na tribinama, predavanjima i radionicama.

 

Gosti "Bunta" su stručnjaci iz svojih oblasti, Jake Beaumont-Nesbitt, savetnik "Međunarodnog foruma muzičkih menadžera" koji je sarađivao sa "Radiohead"-om, Rijanom, Bijonse i "Fatboy Slim"-om, Fernando Bittencourt Hersan ispred organizacije "Liveurope", Marcus Fitzgerald, izvršni direktor i osnivač "gigmit" platforme, i Jovana Coka Stanković ispred "Kontakt konferencije".

Pozivamo vas na jedan od najznačajnijih festivala u Evropi, pa i u celom svetu, a to je "Exit" festival na kojem je jedan od hedlajnera i "Nick Cave and the Bad Seeds". Ispred "Exit"-a govoriće Milica Dragomirović, PR ovog festivala, a ujedno i najaviti njihov "No Sleep festival" koji nas očekuje u Beogradu 8. i 9. aprila.

Ove godine će se održati veliki broj takmičarskih muzičkih festivala među kojima je i "Velikogradištanska Gitarijada". Zahvaljujući saradnji sa "Bunt rok festivalom", prošlogodišnji pobednik gitarijade "Mehanizam" iz Užica se plasirao na 6. izdanje našeg takmičenja, a ove godine će u Velikom Gradištu nastupiti pobednici 3. "Bunt rok festivala", bend "Viva Vops". Više o tome šta nas očekuje ove godine, ispričaće nam član žirija "Velikogradištanske Gitarijade", Boban Gajić.

Autor emisije: Branka Glavonjić
Novinar i voditelj: Stefan Jovčić

Bunt Bunt

Autor:
RTS

Emisija "Bunt" je jedna od najdugovečnijih rok emisija u istoriji Radio-televizije Srbije i uspešno traje u kontinuitetu već osamnaest godina. Krajem septembra 2021.godine, autorka Branka Glavonjić i njen tim startuju novu, 19. TV sezonu emisije. [ detaljnije ]