Čitaj mi!

Empathy Soul Project, MVA 2k21

Nakon tri godine pauze, emisija "Bunt" je ponovo u studiju 8 na Košutnjaku i naredna dva meseca očekuju vas, između ostalog, i uživo nastupi pažljivo odabranih bendova.

 

U ovonedeljnom izdanju emisije, čućete tri nove pesme benda "Empathy Soul Project", a to su: "If You Ever See Me Down", "Fear Of The Ocean" i "Time".

Kao drugoplasirani bend sa "Bunt rok festivala" 2016. istakli su se autorskim radom i jedinstvenim zvukom i spadaju u najizražajnije sastave potekle sa festivala.

Nakon nekoliko promena u postavci benda, u "Buntu" gostuju stalni dvojac Nenad Radaković i Rade Radojčić, i bubnjar Saša Ignjatović.

U toku je glasanje za najbolje spotove regionalnih muzičara u okviru "Muzzik Video Awards 2k21" takmičenja. Emisija "Bunt" vas vodi u Zagreb, Skoplje i Niš gde su predstavljene nove kategorije za glasanje.

Glasanje na sajtu mva2021.muzzik.tv je otvoreno do 30. aprila.

Autor emisije: Branka Glavonjić

Novinar: Stefan Jovčić

Bunt Bunt

Autor:
RTS

Emisija "Bunt" je jedna od najdugovečnijih rok emisija u istoriji Radio-televizije Srbije i uspešno traje u kontinuitetu već osamnaest godina. Krajem septembra 2021.godine, autorka Branka Glavonjić i njen tim startuju novu, 19. TV sezonu emisije. [ detaljnije ]