Upitnik: Ivica Dačić

Ima li Vlada plan kako da razveže kosovski čvor nakon svih incidenata u južnoj srpskoj pokrajini, pet godina nakon otvaranja dijaloga Beograda i Prištine uz posredovanje EU?

Da li je realan predlog šefa srpske diplomatije o povlačenju potpisa sa Briselskog sporazuma i "vraćanje na pređašnje stanje"? Može li podeljeno srpsko društvo napraviti konsenzus oko kosovskog pitanja o kojem govori državni vrh? Šta je Srbija Zapadu, a šta Istoku? Zašto nam je potrebna rekonstrukcija Vlade? Kakva je pozicija Socijalističke partije Srbije posle izbora u Beogradu i da li je potrebna reforma te partije? Čime je Slobodan Milošević zaslužio spomenik u Beogradu, kao što predlaže SPS? Kakva je lična pozicija Ivice Dačića u srpskoj politici i u sopstvenoj stranci?  

To su samo neka od pitanja o kojima će u intervjuu za Upitnik govoriti Ivica Dačić, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije.

Urednik i autor emisije je Olivera Jovićević.

broj komentara 0 pošalji komentar
Upitnik Upitnik

Autor:
Olivera Jovićević

Emisija Upitnik autora i urednika Olivere Jovićević politički je tok-šou koji otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane, bez ambicije da presuđuje ili sugeriše rešenja. [ detaljnije ]