Vojna akademija

Gledamo sva tri snimljena ciklusa.

Ova TV serija opisuje grupu vojnih kadeta koji bivaju primljeni na akademiju, gde počinje njihovo obrazovanje za vojne pilote, ali i druge avanture.
Priča prati nekoliko ličnih sudbina kadeta i kadetkinja od prve radosne vesti da su primljeni na studije Vojne akademije, preko sudara sa realnošću vojničkog života, do uspostavljanja ravnoteže između napora i ljubavi njihovih mladih života.

U prvoj epizodi maturanti dobijaju obaveštenja da su primljeni na studije na Vojnoj akademiji. Glavni likovi su nekoliko budućih kadetkinja i kadeta čiji se život iznenada menja ovom, za većinu njih, radosnom vešću. Tu su i njihovi roditelji, iz različitih socijalnih okruženja i iz raznih delova Srbije, koji različito i reaguju na profesionalni izbor svoje dece - od grotesknog ushićenja, do tihog negodovanja, zavisno od mnogih klišea i predrasuda koji postoje nasleđeni iz prethodnih vremena

Scenario: Gordan Mihić i Boban Jevtić
Režija: Dejan Zečević
Uloge: Radovan Vujović, Bojan Perić, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Dragana Dabović, Tijana Pečenčić, Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović, Tamara Dragičević, Miloš Timotijević, Nevena Ristić, Dragan Bjelogrlić, Tihomir Stanić, Jelica Sretenović, Olga Odalović i drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar