TV lica: Dragoljub Ljubičić Mićko

Dragoljub Ljubičić Mićko glumac, muzičar, satiričar u emisiji TV lica kao sav normalan svet uoči 1. aprila Međunarodnog dana šale, govori o smehu i energiji koju proizvodi, o neiscrpnoj inspiraciji koju ima svih ovih godina, o tome šta bi radio u nekoj "dosadnoj" zemlji, o početku Indeksovog radio pozorišta i situacijama koje su obeležile njegov život.

Prisetićemo se kroz arhivske snimke njegovog gostovanja pre 15 godina u ovom serijalu, napraviće paralelu između likova iz Nacionalnog parka Srbija onda i sada, ali će se prisetiti i prvih duhovitosti u školi, iskakanja kroz prozor i vaspitnih batina, govoriće o ponosu oca kada su mu kolege hvalile sina koga su redovno slušali kao Indeksovca, prisetićemo se nekih imitacija političara.

Dan je završen na predstavi "One stvari" na kojoj će još jednom pokazati kako je smeh lekovit zahvaljujuži Dr Agoljubu.

Autor Tanja Peternek Aleksić

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 15. apr 2018, 18:55) - anonymous [neregistrovani]

youtube

Žao mi je što ova emisija nije postavljena na internet. Indeksovo radio pozorište je obilježilo moje studentske nedelje u Beogradu.

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]