Upitnik

Rat u Siriji - svet na ivici rata?

Koji su uzroci, karakter i posledice nedavnog bombardovanja Sirije? Kakav je vojni, a kakav politički aspekt napada? Šta je suština globalnog sukoba SAD i Rusije i da li je svetski rat zaista jedan od mogućih ishoda ovog sukoba? Koje su moguće posledice za Srbiju?

Na ova i druga pitanja govore gosti Ivo Visković, profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu, Miroslav Lazanski, vojnopolitički komentator Politike i Jelena Milić, direktorka Centra za evroatlantske studije.

Autor i urednik emisije: Olivera Jovićević

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 17. apr 2018, 22:33) - anonymous [neregistrovani]

Jedna od boljih emisija

Gospodin Lazanski precizno poput lasera dao analizu i izneo neosporne cinjenice svaka cast.

(utorak, 17. apr 2018, 21:41) - Mara [neregistrovani]

Neubedljiva Jelena

Bez Lazanskog bi bila emisija naravo promasena i nezanimljiva. A Jelena Milic,kao i svaki put i sada neubedljiva, nesigurna, uplasena, sad je dobila zadatak i da pljuje po Asadu, tako da joj porucite da joj je slaba misija ubedivanja srpskog naroda o milosrdnim akcijama. Sa Lazanskim na crtu ne moze da izadje samo se izblamira. A Lazanskog obavezno zovite svaki put, u Srbiji trenutno nema boljeg , informisanijeg i interesantnijeg novinara od njega na ovu temu.

Upitnik Upitnik

Autor:
Olivera Jovićević

Emisija Upitnik autora i urednika Olivere Jovićević politički je tok-šou koji otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane, bez ambicije da presuđuje ili sugeriše rešenja. [ detaljnije ]