RTS ordinacija

U ovonedeljnoj RTS ordinaciji za naciju očekuju vas tri zanimljive teme. Biće razjašnjene zablude o aktuelnim prolećnim alergijama. Videćete neobičan način podmlađivanja koji je bila hrabra da ispred kamera isproba pevačica Merima Njegomir. Na kraju će biti reči o hrani koja u organizmu stvara zapaljenske procese.

Na početku emisije će pulmolog i alergolog dr Branimir Nestorović razrešiti zablude o prolećnim respiratornim alergijama. Saznaćete mogu li se alergije trajno izlečiti, koje biljke pomažu, kako bi trebalo postupati sa antihistaminicima, kako bi trebalo održavati ličnu higijenu i higijenu kuće i još monogo toga.

U Ordinaciji ćete videti neobičan način podmlađivanja koji će pokazati gošća iz Japana, dr Ermina Stegiopulos Tabata koja specijalista interne medicine, endokrinologije i gerontologije. Ona će pevačici Merimi Njegomir u određenje akupunkturne tačke na telu ubrizgati koktele koji podlmađuju lice, a ono se gotovo i ne dodiruje. Kako sve funkcioniše pojasniće i dr Joana Batsialou, specijalista mezoterapije, estetske i antiejdžing medicine.

U bloku Hrana kao lek biće reči o namirnicama koje stvaraju zapaljenske porcese u organizmu, ali i o namirnicama koje ovaj proces smiruju. Sve će objasniti dr Jelena Damjanović, specijalista homeopatije.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

broj komentara 0 pošalji komentar
RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]