RTS ordinacija

U ovonedeljnoj RTS ordinaciji za naciju očekuju vas tri zanimljive teme. Biće razjašnjene zablude o aktuelnim prolećnim alergijama. Videćete neobičan način podmlađivanja koji je bila hrabra da ispred kamera isproba pevačica Merima Njegomir. Na kraju će biti reči o hrani koja u organizmu stvara zapaljenske procese.

Na početku emisije će pulmolog i alergolog dr Branimir Nestorović razrešiti zablude o prolećnim respiratornim alergijama. Saznaćete mogu li se alergije trajno izlečiti, koje biljke pomažu, kako bi trebalo postupati sa antihistaminicima, kako bi trebalo održavati ličnu higijenu i higijenu kuće i još monogo toga.

U Ordinaciji ćete videti neobičan način podmlađivanja koji će pokazati gošća iz Japana, dr Ermina Stegiopulos Tabata koja specijalista interne medicine, endokrinologije i gerontologije. Ona će pevačici Merimi Njegomir u određenje akupunkturne tačke na telu ubrizgati koktele koji podlmađuju lice, a ono se gotovo i ne dodiruje. Kako sve funkcioniše pojasniće i dr Joana Batsialou, specijalista mezoterapije, estetske i antiejdžing medicine.

U bloku Hrana kao lek biće reči o namirnicama koje stvaraju zapaljenske porcese u organizmu, ali i o namirnicama koje ovaj proces smiruju. Sve će objasniti dr Jelena Damjanović, specijalista homeopatije.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

broj komentara 0 pošalji komentar
RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Nedeljom u 14 sati na RTS1 publika već sedmu godinu zaredom daje poverenje gostima Marije Popović i njenoj jedinstvenoj emisiji koja je posvećena zdravlju. U svakom izdanju emisije, na zanimljive načine saznajemo kako da ga očuvamo i unapredimo, a o važnim temama govore renomirani lekari, farmaceuti, nutricionisti i drugi dokazani stručnjaci kao i javne ličnosti, koje svojim primerom opominju ili prenose sopstvena iskustva. [ detaljnije ]