Balkanskom ulicom: Prof. dr Svetlana Vujović i prof. dr Slađana Filipović

Zašto je Dragi Domić u studiju RTS-a pevao pesmu Kemala Montena "Za moju dušu dignimo čaše"?

Kako se ponaša onkolog koji sam sebi dijagnostikuje rak dojke? Da li je moguće biti rođen u Bijeljini ili u Vlasotince a postati član svetskog borda endokrinologa ili evropskog onkologa? Kakve veze ima endokrinologija sa Putinom i kraljicom Elizabetom? Da li prevarene i ostavljene žene ulaze ranije u menopauzu, a one koje ne misle na sebe češće oboljevaju od raka dojke?

Zbog čega deca nesrećnih roditelja ne mogu biti srećna? Da jedna profesorka Medicinskog fakulteta u Beogradu ume da dovede trubače i zaigra tako da se svetskim imenima ne vraća kući, a druga profesorka Medicinskog fakulteta u Nišu da lomi čaše? Predivnu, iskrenu i poučnu životnu priču u emisiji "Balkanskom  ulicom" ove nedelje pričaju prof. dr Svetlana Vujović i prof. dr Slađana Filipović.

Autor Vesna Dedić

broj komentara 0 pošalji komentar
Balkanskom ulicom Balkanskom ulicom

Autor:
Vesna Dedić

Značajne ličnosti, čija su imena i stvaralaštvo utkani u istoriju duha Beograda i Balkana, u emisiji „Balkanskom ulicom“ već petnaest godina zaredom- govore o svojim snovima o uspehu u velikom gradu ali i o trenucima sreće i tuge, koji su im obeležili život. [ detaljnije ]