SAT: Predstavljamo srpske konstruktore!

Sledeća emisija SAT posvećena je domaćim konstruktorima, a upoznaćete se sa čak devet ručno rađenih mašina.

Provozali smo ih i saznali iz prve ruke kako su nastale, odakle konstruktorima ideja da naprave baš takav model, koje su probleme imali pri izradi i da li mogu da ih registruju.

Takođe, u gostima su bili i predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja i Centra za motorna vozila AMSS-a, koji su u direktnom razgovoru sa konstruktorima objasnili koji je pravi put do registracije ručno pravljenih i prepravljanih vozila.

Repriza emisije je nedeljom u 00.30 časova i utorkom u 11.00 na Drugom programu.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 03. maj 2018, 20:30) - anonymous [neregistrovani]

Konstruktori

Zdravo Kolege
Moj Lotus Super 7 ima Atest i bio 8 godina Registrovan....sada ga nemogu vise registrovat, zato sto u Staroj Saobracajnoj nije postojala ukupna masa vozila, a sada je to potrebno. Retroaktivno sprovodjenje Zakona... Mi idemo ka nekoj Evropi.... u Evropi postoji kategorija Kit Car... ima na Stotine Konstruktora koji od postojecih Auto delova prave svoja Auta...i nikom nije potrebna neka Dozvola ili Odobrenje.
2002 je Telivizija SAT bila kod mene i pravila reportazu... Pozdrav svima u Redakciji SAT i Konstruktorima.

(subota, 28. apr 2018, 17:21) - Milena [neregistrovani]

Patrola?

Hoće li biti patrola do Grčke kroz novu deonicu autoputa u Makedoniji?

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]