60 najlepših narodnih pesama

U ovonedeljnom druženju od 17 sati, glasove za naš izbor 60 najlepših narodnih pesama doneće Marinko Rokvić, Momčilo Bajagić Bajaga i Dragiša Golubović iz Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije (A ko će da donese pismo, nego na estradi čuveni - Golub...)

O ljubavi prema sevdalinkama i harmonici, počecima u karijeri govoriće Marinko Rokvić, sa Momčilom Bajagićem razgovaramo o tome kako je pesma iz serije "Vratiće se rode" (A ti se nećeš vratiti) ušla u kafanu... a videćemo i kako su poštovaoci lika i dela Majkl Džeksona našli učešće u našoj emisiji.

Još mesec i po dana je ostalo do kraja našeg serijala "60 najlepših narodnih pesama", zato ne propustite priliku da glasanjem doprinesete sačinjavanju konačne liste 60 najlepših narodnih pesama.

Načini glasanja:

-Na sajtu www.60narodnih.rs možete glasati i videti kompletan spisak od 500 pesama.

- Označavanjem pesama koje vam se sviđaju, takozvanim "lajkovanjem" na kanalu emisije na Jutjubu,

- pismima sa deset naziva pesama, na adresu Takovska 10, 11000 Beograd, sa naznakom "Glasanje za 60 najlepših narodnih pesama",

- telefonom - uključenjem u radijsku emisiju "60 najlepših narodnih pesama" koju vodi i uređuje Nenad Kamidžorac subotom od 14 do 15 časova, na Prvom programu Radio Beograda.

Pratite sve u vezi sa projektom RTS-a "60 najlepših narodnih pesama" i na društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter i Instagram "60 najlepših narodnih pesama" #60narodnih i pišite na imejl adresu: 60narodnih@rts.rs.

Voditelji emisije: Bojana Marković i Milan Popović
Urednici emisije: Dušan Šukletović i Milan Popović
Muzički urednici: Jovana Dukić i Dušan Šukletović
Scenario: po ideji Milana Popovića

Reditelji: Petar Stanojlović, Darko Kamarit, Milica Soldatović Mikić i Miodrag Kolarić

Podsećamo: Osim televizijske emisije, subotom je od 14.00 na Prvom programu Radio Beograda istoimena radijska emisija "60 najlepših narodnih pesama" (urednik i voditelj Nenad Kamidžorac).

broj komentara 0 pošalji komentar