TV lica: Suad Jakirlić

Suad Jakirlić je prvi pevač grupe "Valentino".

Popularni Jaka ostao je upamćen po sjajnom vokalu koji je obeležio hitove "Bez tebe", "Volim te još", "Oka tvoja dva" i mnoge druge na prva tri albuma jedne od najpopularnijih grupa osamdesetih godina, a onda  je prestao da se bavi muzikom i povukao se iz javnog života.

Za sve one koji su se pitali šta danas radi, u emisiji snimljenoj u Belgiji, Suad Jakirlić će govoriti o značajnoj naučnoj karijeri jer je jedan od vodećih stručnjaka u oblasti mehanike fluida, profesor u Nemačkoj i stručni konsultant u Evropskoj komisiji ili kako njegove kolege laicima pojednostavljuju njegove uspehe, čovek koji je učinio da turbulencije u avionu budu manje.

U jednom od najlepših muzeja automobila u Evropi, govoriće o poslu kojim se bavi, o susretima sa naučnicima sa ex YU prostora, a u šetnji kroz Brisel o danima popularnosti, nostalgiji, ali će i otpevati pesmu koju je pevao Đuza Stojiljković "Jos jedan prođe dan" uz koju, na kraju dana u Nemačkoj voli da se seti vremena kada je bio muzička zvezda.

Autor: Tanja Peternek Aleksić

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 05. maj 2018, 14:25) - Dušan [neregistrovani]

Biser

Svaka čast za gosta. Samo nastavite sa ovakvim likovima u svim republikama, pa ih sastavite, da nam pomognu da se izvučemo iz ovih teških vremena. Samo nas ovakvi ljudi mogu vratiti u normalu

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]