SAT: Prosečna brzina, tamna stakla i 24 časa vožnje

Naredna emisija SAT donosi ekskluzivne informacije: kako prepoznati fabrički tamna stakla, kako funkcioniše sistem za merenje prosečne brzine i zašto je važno zameniti zimske gume.

Kada neki model automobila izdrži da se neprekidno vozi 24 časa po asfaltu i po terenu, onda definitivno za njega možemo reći da je prilično izdržljiv. Najveći deo emisije biće posvećen upravo takvom testu, gde je ekipa emisije SAT u centru NAVAK vozila korejski model sangjong "tivoli".

Videćete kako je izgledala neprekidna vožnja, koje su sve probleme imali i da li je "tivoli" uspeo da odoli svim preprekama veoma zahtevnog poligona.

Repriza emisije je nedeljom u 00.30 časova i utorkom u 11.00 na Drugom programu.

broj komentara 10 pošalji komentar
(četvrtak, 31. maj 2018, 15:25) - Nemanja [neregistrovani]

Samo napred Mladene

Bilo bi lepo da ove godine bude patrola do turske jer turska postaje hit pored ovakvih cena u grckoj.
p.s. ni stara patrola iz 2014 do turske ne moze se videti, Pozdrav.

(utorak, 29. maj 2018, 13:12) - Sloba [neregistrovani]

Patrola

Mirko je bio nešto posebno što se tiče patrola, ali želim svu sreću Mladenu u novim patrolama

(subota, 26. maj 2018, 14:21) - Kaca [neregistrovani]

Letnje patrole

Kada ce patrola do Grcke????

(sreda, 16. maj 2018, 08:46) - Nebojsa [neregistrovani]

Folije na staklima

Sve pohvale na profesionalno odradjenoj analizi po pitanju folija na staklima . Ako tezimo toj Evropi trebali bi i da zakon o folijama prilagodimo praksi u Evropi .Ovo kako je formulisano samo je udar na dzep vozaca .Ja sam uvezao auto pre 4 godine sa atestiranim folijama (plocice ispod folija sa logom proizvodjaca i brojem ) samo na zadnjim staklima prosao carinu i tehnicki a moram iste da skinem platim nove i ceo postupak .
Molim Vas da shodno vasim zakljuccima.iz emisije pokrenete peticiju ili predlog kod nadleznih kako bi se procedura oko folija prilagodila praksi u Evropskoj uniji .
Hvala unapred

(petak, 11. maj 2018, 23:44) - Slobo [neregistrovani]

Patrole Grcka

Bilo bi lepo da se u ovogodisnjim patrolama do Grcke prikaze i Solun i njegove znemenitosti,kao i mogucnosti parkiranja u centru grada, pogodna mesta za prenociste , kao i za shoping. Svi se secamo da je Solun davnih 70 i 80 tih godina bio neizostavna destinacija tokom letnjeg odmora, stoga bi bilo lepo da se ova tema odradi jer mnogi tokom letovanja zele da svrate u ovaj predivni grad. Svi ocekujemo nove patrole pogotovo sada kada je koridor 10 pri kraju izgradnje.

(sreda, 09. maj 2018, 19:20) - Valozic Djordje Beograd [neregistrovani]

Volim patrole

Niko nee moze da zameni legendu Mirka Alvirovica,jednostavno smo navikli na njega,na njegov glas,opustenciju u voznji na patrolama,Ali punu podrsku dajem Mladenu,I zelim da nastavi ocevim stopama jer patrole su postale nedeljna navika.puno uspeha zelim I zeljno iscekyjem prvu ovogodisnju letnju patrolu.Sa postovanjem vas gledalac Valozic Djordje.

(utorak, 08. maj 2018, 12:23) - Dejan [neregistrovani]

Mini patrola demir kapija

Da li bi ste mogli da uradite jednu mini paatrolu i pokazete nov izlazak na novi auto put demir kapija,dosta putnika ne zna gde se treba iskljuciti i dosta je putnika vec krenulo za grcku,verujte puno bi gledalaca to cenilo.Veliki pozdrav

(ponedeljak, 07. maj 2018, 20:37) - Dejan [neregistrovani]

Patrola do Grcke preko Makedonije

Jedva cekam patrolu do Grcke preko Makedonije....
Jel znate mozda kada ce biti...???
Pozdrav

(nedelja, 06. maj 2018, 14:26) - anonymous [neregistrovani]

Patrola

Rano je za patrole. Jos mesec dana nema talasa turista a dotle se na putu promeni svasta

(nedelja, 06. maj 2018, 12:19) - Uroš, Rijeka [neregistrovani]

Kada će SAT patrola

Požurite malo nesrtpljiv sam da vidim nove epiozode. Sin će uspješno da zamjeni legendarnog oca. :)

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]