Velika iluzija

Više od 70 glumaca u filmu i seriji "Kralj Petar prvi - u slavu Srbije" u režiji Petra Ristovskog, oživljava jedan od najslavnijih perioda srpske istorije. Među njima je glumac koga je televizijska publika zavolela u seriji "Vojna akademija". U "Krupnom planu" Velike iluzije je Radovan Vujović.

U 60. epizodi "Velike iluzije" govorimo o pričama u domenu fantastike, o poreklu i o obračunu prirode sa čovečanstvom i o kultnim svedočanstavima oslobađanja od tradicicije.

Solo - Star wars priča ucrtava put jednog od najomiljenijih likova epske svemirske sage, a novi apokaliptični triler na dobro poznatu temu smrtonosne magle ukazuje nam - Zadrži dah.

Radovan Vujović i Sandra Perović Radovan Vujović i Sandra Perović

Agata Kristi je neiscprna inspiracija. Iz rakursa kričara Đorđa Bajića analiziramo novu mini seriju Nesreća nevinih rađenu po istoimenom romanu.

U "Premotavanju" predstavljamo Lepotu poroka u novom ruhu - peto digitalno restaurirano ostvarenje u okviru ambicioznog projekta zaštite naše filmske baštine "Vip Kinoteka". U "Konatraplanu" sa proslavljenim kanadskim rediteljem Denijem Vilnevom koji je član žirija 71. Kanskog festivala.

Radovan Vujović Radovan Vujović

Autor i urednik: Sandra Perović
Saradnici: Selina Lovren Aksentić, Jelena Carević, Zoran Janković
Realizacija: Tijana Todorović, Svetlana Perović, Marko Jeftić

broj komentara 0 pošalji komentar