SAT: Šta je novo na tehničkim pregledima

Kao što je i obećala, ekipa emisije SAT ove nedelje se bavi novim pravilima na tehničkim pregledima.

Saznaćete koje novine očekuju vozače na linijama tehničkih pregleda, ko će lako proći, a ko će možda, zbog strožih pravila, morati da parkira automobil, da li će pregled poskupeti i koliko će trajati.

Mnogi vozači su se žalili da ne mogu više da zamenjuju komplete prve pomoći kojima je istekao rok trajanja po sistemu "staro za novo" uz minimalnu doplatu, kako je to do sada funkcionisalo - pa je i to jedan od problema koje SAT pokušava da reši.

Videćete i kako izgleda testiranje novih pneumatika na specijalnoj stazi Mireval u Francuskoj, kao i šta treba da znate pri odabiru turističkog aranžmana za letovanje.

Ljubitelji automobila uživaće u ekskluzivnim snimcima novog audija "A6", a u rubrici Predstavljamo videće novu Nisanovu "mikru".

Repriza emisije je nedeljom u 00.30 časova i utorkom u 11.00 na Drugom programu.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 31. maj 2018, 08:39) - anonymous [neregistrovani]

Patrola

Ne da nije realno nego je lose. Sta vredi patrola koju bi snimili u maju ako ja putujem mesec dana kasnije. Nista vise na putu nije isto

(nedelja, 27. maj 2018, 18:15) - Zarko [neregistrovani]

Patrole

Super je sto krecete, ali kasno je to...
MI na primer idemo vec 16 Juna na odmor, tako da ce do tad biti samo jedna patrola. A realno je da do tad uradite bar 4.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]