Naši susreti: Olga Ravasi

Tajna njenog uspeha

Zadivljujući spoj umetničke duše, univerzitetskog znanja i afiniteta prema problemima savremenog sveta, stvorili su u njoj samouverenu i kompletnu ličnost.
Iako balerina po svom primarnom, mladalačkom opredeljenju, dr Olga Ravasi danas je visoko pozicionirana u veoma odgovornoj društevnoj delatnosti u Americi, koja nema dodira sa umetnošću. Izaslanik je i Specijalni cavetnik za Balkan i međunarodne odnose Generalnog Sekretara Inter Port Policije, značajne američke internacionalne organizacije koja se bavi terorizmom i transnacionalnim kriminalom.
Ona pripada najvišem intelektualnom, akademskom establišmentu srpske dijaspore. Profesor je političkih nauka na Okton koledžu u Čikagu. Predstavlja Srpsko-Američku Asocijaciju, novoformiranu organizaciju koja se bavi generalnim odnosima srpske dijaspore prema Srbiji i Republici Srpskoj. Veza sa maticom nalazi svoj odraz u permanentnim poslovnim kontaktima i učestalim dolascima u Beograd, njen rodni grad, za koji je vezuje emotivna porodična priča i odakle kreće njen životni put.
Upoznajte Olgu Ravasi, ženu koja zna kako se spajaju matica i dijaspora!
Autor emisije mr Mirjana Raičević Tasić
broj komentara 0 pošalji komentar