Balkanskom ulicom: Nada Obrić

Gost ovonedeljnog izdanja emisije Balkanskom ulicom je Nada Obrić. Govorila je o svom životnom putu, trenucima sreće, tuge, o mestima koje za nju predstavljaju dom.

Podelila je sa gledaocima kako danas provodi dane, kako se oseća povodom činjenice da je jedna od vodećih diskografskih kuća bivše Jugoslavije, objavila njen trostruki CD, sa najvećim hitovima, iz cele karijere.

Za Nadu Obrić u emisiji Balkanskom ulicom, njene pesme, pevala je mlada Sofija Perić, čime joj je pričinila neizmerno zadovoljstvo i kako je Nada rekla svrhu i lepotu profesije, kojom se bavi - da i posle mnogo godina, neki mladi ljudi iznesu pesme na svoj način, čime im daju večni život.

Autor: Vesna Dedić

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 28. jan 2019, 16:54) - anonymous [neregistrovani]

"Necu da placem", je prva snimljena, i najlepsa pesma Nade Obric, kao...

.....da je bilo juce (1971 god.), festival narodne muzike "Ilidza '71", i najava voditelja na c/ b, tv, koji kaze odprilike: Pesmu Damjana Babica, "Necu da placem", pa nabraja autor teksta, muzike, aranzmana....uz narodni orkestar RTS, izvodi mlada Nada Obric! Ovacije publike na Ilidzi...

Balkanskom ulicom Balkanskom ulicom

Autor:
Vesna Dedić

Značajne ličnosti, čija su imena i stvaralaštvo utkani u istoriju duha Beograda i Balkana, u emisiji „Balkanskom ulicom“ već petnaest godina zaredom- govore o svojim snovima o uspehu u velikom gradu ali i o trenucima sreće i tuge, koji su im obeležili život. [ detaljnije ]