Medijska mreža srpske dijaspore: Srpska Razglednica iz Amerike

Veljko Paunović o utakmici koju igraju u Minhenu u utorak 28. avgusta.

U novom izdanju emisije Srpska Razglednica iz Amerike, koju priprema i vodi Aleksandar Žigić, čućemo razgovor sa Veljkom Paunovićem, trenerom fudbalskog kluba Čikago Fajr pred jedan važan događaj koji se odigrava baš na dan emitovanja emisije.
 

 
Naime, Čikago Fajr će u utorak 28. avgusta igrati utakmicu u Nemačkoj protiv Bajerna u Minhenu u čast Bastijana Švajnštajgera. Očekuje se da će to biti veličanstvena utakmica na stadionu koji ima 75 hiljada mesta. On će igrati jedno poluvreme za nemački tim u kojem je proveo puno vremena, a drugo za američku ekipu kojoj se pridružio pre godinu i po dana.
 
Predstavljamo i kondicionog trenera ekipe Fajra, Petra Milčanovića, koji se pridružio timu početkom godine. Govori nam o svojim utiscima o saradnji sa američkim timom, sa radom u teniskoj Dejvis Reprezentaciji Srbije i impresijama o životu u Čikagu.
 


U drugom delu emisije, sledi nastavak reportaže sa Srpskog Festivala u Merilvilu, u Indijani, gde razgovaramo sa Protojerejem Stavroforom Markom Matićem o  festivalu koji za samo tri dana privuče deset hiljada ljudi i jedan je od najvećih u Americi.
 


Urednik Medijske mreže srpske dijaspore  mr Mirjana Raičević Tasić.
broj komentara 0 pošalji komentar