Ovo je Srbija

U Jagodini su završeni radoiv na supermarketu trgovačke kompanije „.kada će proraditi i u kojim još gradovima, koliko će radnika zaposliti, iz priloga Dragana Markovića i Vesna Kezović Miljković.

Da se može postati samostalni privrednik bez velikih ulaganja potvrđuju primeri samozapošljavanja u Novom Miloševu. Svima je u ovom banatskom selu za početak bila dovoljna dobra ideja, a stručnu i finansijsku pomoć pružila im je Nacionalna služba za zapošljavanje. Više u priči Branislava Prokića.

U Srbiji je razvijena industrija piva, ali nedostje hmelj.Kako podstaći proizvodnju i kakvo pivo pijemo, izvestiće Simo Budimir.

Rukometaši niškog Železničara igraju prvi put u regionalnoj SEHA ligi i prvi put na nekom evropskom takmičenju, posle 4 godine, sa novim trenerom Veselinom Vujovićem. Kakva su očekivanja igrača, kako teku pripreme, iz priloga Dejana Tasića.

Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta 

Pratite nas na Jutjub kanalu Fejsbuku

Urednici emisije: Gordana Petrović i Ljiljana Ivanović

Voditeljka: Zorana Koršoš Nikolić

Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva: Gordana Jakovljević

ovo_je_srbija


 

broj komentara 0 pošalji komentar
Ovo je Srbija Ovo je Srbija

Autor:
RTS

Sveobuhvatna slika svakodnevice u Srbiji, iz gradova i najudaljenijih mesta, o budućnosti kojoj stremimo i prošlosti koja nas uči, kroz reportaže i direktna uključenja sa terena. [ detaljnije ]