SAT: Istine i zablude o pešačkom prelazu

Ove nedelje ekipa emisije SAT u centru NAVAK ofarbala je deo staze i napravila pravi pešački prelaz.

Cilj je da razjasne koje su to tačno obaveze vozača u odnosu na pešake i obrnuto. Sa veoma zanimljivim gostima iz policije, sudstva i advokature rešavaju šta vozači i pešaci smeju kada su na pešačkom prelazu, ali i van njega.

Naravno, govoriće i o tome kako da dokažete da moped nije motocikl i time smanjite troškove registracije.

Videćete i jedno od najstarijih seoskih domaćinstava koje se turizmom bavi još od 1984. godine i saznati šta sve gost može da radi na selu ako se opredeli za taj vid odmora.

U rubrici Predstavljamo detaljno testiraju novi audi "Q8".

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je nedeljom u 01.30 časova na Prvom programu.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 01. okt 2018, 01:26) - anonymous [neregistrovani]

Biciklizam

Mnogi vozači zaboravljaju prava biciklista u saobraćaju, a pešaci misle da je trotoar rezervisan samo za kretanje pešaka. Bilo bi lepo kad bi jedna emisija SAT sa uvaženim gostima iz ove emisije ili nekim drugim eminentnim licima, se pozabavila ovom tematikom. Biciklista je sve više u saobraćaju, a znanja o pravima i zabranama kada su u pitanju biciklisti sve manje.

(nedelja, 30. sep 2018, 10:20) - anonymous [neregistrovani]

Pesacki prelaz

Mnogi vozaci na zalost ne znaju sta je to. Te treba nauciti i to oduzimanjem na duzi perion dozvolu i jako udariti po dzepu.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]