Koridori

Projekat izgradnje dela auto-puta na južnom kraku Koridora 10 od Srpske kuće do Levosoja, koji se finansira iz budžeta Republike Srbije, jedan je od projekata koji će na Koridoru 10 već narednog meseca u potpunosti biti završen i pušten u saobraćaj.

Petlja Bujanovac
Petlja Bujanovac

Radove na izgradnji auto-puta od Srpske kuće do Levosoja obišla je potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i tom prilikom rekla da će do kraja godine biti kompletno završeni istočni i južni krak međunarodnog putnog Koridora 10 koji prolazi kroz našu zemlju.

Rekonstrukcija pruge Beograd - Stara Pazova
Rekonstrukcija pruge Beograd - Stara Pazova

U emisiji govorimo i o okvirnom sporazumu sa turskim kompanijom "Tašjapi" o saradnji u oblasti infrastrukturnih projekata, čiji deo je i izgradnja auto-puta Beograd - Sarajevo.

Tunel Brančići
Tunel Brančići

Ekipa emisije "Koridori" obišla je i trasu auto-puta E-763 na Koridoru 11, deonice u izgradnji od Obrenovca do Uba i od Lajkovca do Ljiga kao i tunel Brančići, najzahtevniji objekat na delu auto-puta Obrenovac-Ljig. Obe deonice kao i tunel za saobraćaj trebalo bi da budu pušteni do kraja ove godine.

Goran Maslar, urednik emisije
Goran Maslar, urednik emisije "Koridori"

Urednik emisije "Koridori": Goran Maslar

broj komentara 0 pošalji komentar