Luda noć

Od 14. oktobra, nedeljom u 21 sat, gledaćete treću sezonu šou programa "Luda noć".

Dočaravamo vreme nezaboravnih muzičkih događaja, fenomene, značajne ličnosti muzičke scene, velike filmske i serijske hitove. Kroz muziku i igru suprotstavljaju se dva različita muzička stava pa shodno tome imamo "dva suprotstavljena tabora".

Muzički sadržaj baziran je na kvalitetnoj pop muzici stvaranoj u proteklih nekoliko decenija. Sve numere izvode se uživo uz pratnju Narodnog orkestra RTS-a i benda "Luda noć".

U svakoj emisiji učestvuje plesna grupa koja svojim koreografskim numerama ili kao prateći segment stvara posebni ambijent. U interakciji svih dešavanja u ovom šou programu, kroz muziku, interesantne priče i sadržaje, predstavljamo sve ono kvalitetno što je pripadalo nekim boljim vremenima. Ideja je da kroz ovakav serijal pružimo dobru zabavu i kvalitetne sadržaje. Dokumentarni snimci iz bogate arhive RTS-a verno će oslikavati teme i događaje.

Gosti su legendarne TV zvezde, glumci, pevači, javne ličnosti koje su uživale nepodeljene simpatije auditorijuma u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. Muzika u emisiji se izvodi uživo, uključujući pevačke i plesne numere. Ovaj program osmislio je autorski tim RTS-a i predstavlja domaću licencu.

Kroz jedanaest emisija, uživaćete u muzici koja je preživela sud vremena i koja i danas živi. Voditelji emisije su sjajni glumačko-voditeljski parovi Dragana Kosjerina, Marko Živić, Marija Veljković Milovanović i Gordan Kičić.

Gosti takmičari u prvoj epizodi su: Ivana Peters, Mari Mari, Đorđe David, Leontina, Ana Stanić, Dušan Svilar.

Specijalni gosti su: Kornelije Kovač, S.A.R.S, Najda iz grupe "Smak".

Urednici emisije su Anja Rogljić i Uroš Marković, a reditelj je Igor Basorović.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 14. okt 2018, 12:59) - Aleksa [neregistrovani]

Luda noć

Voditeljke su pun pogodak ,naravno sa voditeljima koji su majstori za šou program