Znanje imanje

Na putu od njive do trpeze, velike su mogućnosti za potvrdu naših znanja i ambicija. Često nam iskustva iz sveta ukažu na blagodeti koje imamo a ne vidimo.

Biološki vredna hrana u domaćinskoj atmosferi ima posebnu vrednost. U ovom izdanju Znanja imanja o značaju porodičnog biznisa govore: brat i sestra Aleksej i Aleksandra Radičeviću selu Gornja Kravarica iznad Guče sa roditeljima razvijaju seoski turizam, počeli su preradu voća i proizvodnju sira i kajmaka.

Milevka Klaper iz Mužinaca kraj Sokobanje, gosti putnike iz sveta specijalitetima iz komšiluka. Vuk Pantović sa Peštera na ognjištu, neguje tradiciju i kulturu i pravi prostor za budućnost osmoro unučadi.

Urednik: Jasmina Nikitović Stojičić
Novinari: Ljiljana Vasić, Dragana Popov

broj komentara 0 pošalji komentar
Znanje imanje Znanje imanje

Autor:
Jasmina Nikitović Stojičić

Hrana je naša potreba i zadovoljstvo, a kako da postane dobar biznis? Da li je u poljoprivredi izvozna šansa Srbije i koliko je prepoznajemo? [ detaljnije ]