SAT: Test tvrdoće zimskih i letnjih guma

Kao što ste već svi navikli, emisija SAT uvek nešto novo ispituje i istražuje. Ovoga puta odlučili su da provere da li između letnjih i zimskih guma, osim u šari gazećeg sloja, postoji i neka druga razlika, naročito kada su u pitanju niske temperature.

Da bi to uradili, pozvali su u pomoć stručnjake i sproveli neobičan eksperiment - merenje tvrdoće samih guma na temperaturama od -20 do +45 stepeni.

Saznaćete šta mogu da urade kandidati za vozače čije su se auto-škole, zbog novih propisa zatvorile. Takođe nastavljaju i seriju priloga o najlepšim putevima Srbije, a videćete i jednu zanimljivu priču o mladom momku koji je iz trkačkog "juga", zahvaljujući svom znanju i umeću, uskočio pravo u "porše".

U rubrici Predstavljamo vozili su novu škodu "fabiju".

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 28. okt 2018, 20:21) - anonymous [neregistrovani]

Kružni tok

Pozdrav za ekipu. Napravite prilog o pravilima u kružnom toku sa dve trake na svakom ulazu i izlazu. Mislim da mnogi još uvek ne znaju pravila kod izlaska i prestrojavanju u samom kružnom toku. Veoma često se dešavaju i nezgode baš kod izlaska iz kružnog. Sve najbolje .

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]