RTS ordinacija

Ovonedeljna RTS ordinacija biće specijalna emisija posvećena izazovima roditeljstva, biće reči o tome kako bi trebalo vaspitavati decu, gde roditelji prave greške, koju hranu bi trebalo izbegavati, a koju birati, a saznaćete i koje igre razvijaju inteligenciju.

U prvom delu RTS ordinacije, prof. dr Ranko Rajović, neuroendokrinolog, objasniće gde roditelji greše, kako prezaštićuju decu, saznaćete kako bi deca trebalo da se igraju da bi se bolje razvio mozak, kako bi trebalo postupati kada je pitanju mobilni telefon i još mnogo toga.

Poznati roditelji iskreno će govoriti kako odgajaju svoju decu i gde greše, Marija Marić Marković, pevačica poznata kao Mari Mari koja ima dve ćerke i glumac Nebojša Milovanović, koji ima četvoro dece.

Drugi deo emisije biće Istine i zablude o ishrani dece. Saznaćete šta im smeta, šta koristi, zašto devojčice imaju više problema od dečaka ako se hrane loše. Sve to i još mnogo toga objasniće dr Ana Gifing, stručnjak u oblasti preventivne medicine i ishrane.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Petar Stanojlović.

broj komentara 0 pošalji komentar
RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]