Balkanskom ulicom: Badnji dan sa Slobodom Mićalović i Nikolom Rokvićem

Badnji dan i 17. i rođendan emisije Balkanskom ulicom su spojili u Studiju 10 RTS ove nedelje Slobodu Mićalović i Nikolu Rokvića.

Sloboda Mićalović govori u emisiji o svojim molitvama, naporima da razume ljude i oprosti im, da se suoči sa potrebom za većim razumevanjem i ljubavlju, izazovima u karijeri, poštovanjem i ljubavlju koju ima od publike.

Sloboda i Nikola se prisećaju i Božića u vreme svog detinjstva, bliskih ljudi koji su nestali iz njihovog života proteklih godina i trenutaka kada su se trudili da umesto bunta prema drugim ljudima ispoljavaju bunt prema sopstvenim slabostima.

U ovom specijalnom izdanju emisije Balkanskom ulicom, gledaoci će uživati i u predivnim sevdalinkama i romansama koje izvode i Sloboda i Nikola.

Autor Vesna Dedić

broj komentara 0 pošalji komentar
Balkanskom ulicom Balkanskom ulicom

Autor:
Vesna Dedić

Značajne ličnosti, čija su imena i stvaralaštvo utkani u istoriju duha Beograda i Balkana, u emisiji „Balkanskom ulicom“ već petnaest godina zaredom- govore o svojim snovima o uspehu u velikom gradu ali i o trenucima sreće i tuge, koji su im obeležili život. [ detaljnije ]