S Tamarom u akciji

Bonus epizoda - obilazak porodica

Autorka serijala, Tamara Grujić je u petnaestoj, bonus epizodi, sa svojom ekipom obišla sve porodice kojima su pomagali tokom ove TV sezone i dala odgovore na pitanja koja najčešće interesuju redovne gledaoce emisije: "Kako žive porodice u novom domu nakon useljenja". Videćete i najemotivnije trenutke koji su ovekovečeni televizijskom kamerom a dešavali su se tokom sprovođenja nekih akcija u ovom ciklusu emisija.

Tokom šeste TV sezone serijala i humanitarnog projekta "S Tamarom u akciji", renovirano je oko 1200 kvadrata životnog prostora, kako bi 13 porodica sa teritorije zapadne Srbije živelo u boljim životnim uslovima. Adaptirano je, renovirano i potpuno prilagođeno osobama sa invaliditetom i 90 kvadrata stambenog prostora u Užicu, za članove Udruženja obolelih od cerebralne i dečije paralize. Sagrađeno je 12 kupatila, 12 kuhinja a ukupno 41 dete sigurno je imalo lepši doček Nove 2019. godine, u unapređenom životnom okruženju...

Ostvareno tokom šest TV sezona serijala "S Tamarom u akciji"

Od marta 2016, Tamara Grujić i njen tim realizovali su ukupno 80 televizijskih emisija, odnosno usrećili su 78 porodica, širom naše zemlje: od onih sa severa Kosova, kao mnoge porodice iz južne, istočne i zapadne Srbije. Uspešno su sprovedene i dve specijalne akcije namenjene pomoći osetljivim društvenim grupama: Renovirano je histopa-onkološko odeljenje Pedijatrijske klinike u Kragujevcu a pre toga je pokrenuta i akcija prikupljanja novca za prvi teretnu lift u toj instituciji (pušten je u rad u decembru 2018.).

Druga specijalna akcija u okviru šestog ciklusa ovog humanitarnog projekta i TV serijala sprovedena je u Užicu, pred kraj sezone - Tamara i njen tim renovirali su i namenski adaptirali stambene prostorije i time omogućili bolje žovotne uslove za članove tamošnjeg Udruženja obolelih od cerebralne i dečije paralize.

Emitovanjem petnaeste epizode završava se šesta TV sezona serijala.

Dok vi budete pratili ovu epizodu, Tamarina ekipa, koju čine dva tima sa ukupno 24 profesionalca (15 članova produkcije i 9 majstora - univerzalaca) biće na (itekako) zasluženom odmoru... ali samo na kratko.

U toku je prikupljanje prijava i pripremanje novih emisija "S Tamarom u akciji" za sedmu TV sezonu. Akcije će biti posvećene porodicama koje žive u centralnoj Srbiji i Šumadiji.

Poslednja emisija šeste sezone TV serijala i humanitarnog projekta "S Tamarom u akciji" na programu je u petak 11. januara, u 21 sat na Prvom programu Javnog medijskog servisa Srbije.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 30. jul 2019, 02:25) - Dragana [neregistrovani]

Potrebna nam je pomoc

Draga tamara ,
Vi ste predivni dugo se razmisljam dali da vam se obratim za pomoc ali moram. Razvedena sam zbog nasilja u porodici od strane supruga zivim sa troje dece u kuci roditelja na spratu u kome nemamo ni kuhinju ni vode u njoj nemamo nista sto se nje tice, nemamo ni kupatilo, spavamo u jednoj sobi deca spavaju svo troje u jednoj sobi u jednom krevetu lana 13god, nemanja 9god i luka 7 god mnogo nam je tesko nemamo ni grejanje zimi spavamo u prizemlju sa roditeljima u jednoj sobi zbog grejanja tu provodimo celu zimu jedino gde imamo vodu to je zapoceto kupatilo sa jednim labavom gde se i kupamo i peremo ves i sudove. Ja vas preklinjem za pomoc zbog dece tuzno mi je da gledam kako odrastaju a nemogu nista da im priustim jer zivim od 10000hiljade dinara nesecno socijalne pomoci dragana moj broj telefona je 0629649861 unapred zahvalna.

(nedelja, 28. apr 2019, 14:49) - Slobodan novakov [neregistrovani]

Skadarska 30

Molim vas da nam pomognete u teskoj smo situaciji 8 nas je u porodici mnogo nam je tesko i nemamo struje ni vode nemamo kupatilo mali prostor je u kuci i krov nam se raspada nemamo ni crepove na kuci vlaga je svuda zidovi mnogo stari raspadaju se od kise mnogo curi kad pada javite nam u sto pre kratkom mogucnosti