Ovo je Srbija

Pančevačka "Petrohemija", posle završenog remonta, ponovo radi. Šta je urađeno i koliko će ponovno pokretanje proizvodnje značiti za budućnost fabrike, koja i dalje čeka strateškog partnera, u izveštaju Gorana Jovičića.

Nemačka kompanija "Leoni Srbija" obeležava deset godina rada u našoj zemlji. O planovima i ostvarenim rezultatima biće govora na svečanosti u Prokuplju.

Služba „SOS telefon za žene žrtve nasilja" potpisaće memorandum o međuopštinskoj saradnji sa predstavnicima svih opština u Pčinjskom okrugu. Izveštava Danijla Manić Stojilković.

Rukometaši Dubočice, posle 19 godina, vratili su se u Super ligu Srbije. Ipak, da nije bilo rukometnog kluba Meteor, kako ocenjuju poznavaoci, teško da bi rukomet u Leskovcu uopšte i opstao. Ovaj klub, koji okuplja pionire i omladinske selekcije, ove godine slavi 20 godina postojanja. Nedavno su osvojili i drugo mesto u rukometnoj ligi centralne Srbije i Kosova i Metohije. Više u priči Srđana Conića.

Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta 

Pratite nas na Jutjub kanalu Fejsbuku

Urednica emisije: Dane Ilić i Gordana Petrović

Voditeljka: Zorana Koršoš Nikolić

Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva: Gordana Jakovljević

 

broj komentara 0 pošalji komentar
Ovo je Srbija Ovo je Srbija

Autor:
RTS

Sveobuhvatna slika svakodnevice u Srbiji, iz gradova i najudaljenijih mesta, o budućnosti kojoj stremimo i prošlosti koja nas uči, kroz reportaže i direktna uključenja sa terena. [ detaljnije ]