Na veslu priča: Moja letnja priča

Jasmina Topić

Postoji li druga stvarnost? Gde se krije ono iskonsko i romantično? Možda u Veloj Luci, u kojoj se ništa ne dešava. Sunčana mrena na oku. Šmek. Adria. Sardine i kamenolom. Brod Marin i Gospa Snježna. Ko odlazi i ko čeka? Osloni se na senu. Vino izrazito žuto. Mlečni put za opekotine. San je dozvoljen.

Jasmina Topić rođena je 1977. godine u Pančevu. Završila je Filološki fakultet u Beogradu. Objavila je šest zbirki pesama. Zastupljena je u antologijama i periodici svojom prozom i poezijom. Dobitnik je nagrade „Matićev šal“ za zbirku pesama „Pansion. Metamorfoze“ 2002. godine. Rezidencijalno je boravila kao umetnica u Beču, Rijeci, Tirani, Gracu i u Švedskoj. Bavi se različitim načinima istupanja poezije u prostor multimedije.

TREJLER: https://youtu.be/jG-HnBKAqtU

Reditelj, autor koncepta: Rastko Šejić; kompozitor: Vladimir Lešić; direktor fotografije: Časlav Petrović; snimatelj: Marko Ristić, Miroslav Milovanović (dron); montažer: Milan Pejnović; dizajner: Zoran Mujbegović; asistent kamere: Milan Džodić; spiker: Aleksandar Novaković; čamdžije: Miša Timčenko, Dragan Antonijev, Igor Timčenko ; intro animacija: Kosta Milovanović, Miroslav Spajić.

Produkcija: Udruženje „Šta hoćeš“ 2018.

Projekat podržali: Ministarstvo kulture i informisanja, Grad Pančevo

broj komentara 0 pošalji komentar