Na veslu priča: Dvojac bez kormilara

Nemanja Rotar

Kada se dva čoveka razumeju i bez miga, kamoli glasa. Napor i želja povežu duh i telo. I čamac leti. Gusari. Kada nekom tvom petsto metara vođstva izgleda ne kao pobeda, već kao ništa. I zaključa se srce od bola. Pa bespomoćan plutaš po širokom Dunavu. A kada priroda progovori? Milina. Vrati se nazad. Da prepoznaš nevreme.

Nemanja Rotar rođen je 1972. godine u Pančevu. Romansijer je, pripovedač i esejista. Završio je Filološki fakultet u Beogradu. Objavio je sedam romana, zbirku pesama i knjigu eseja. Dobitnik je stipendije Fonda „Borislav Pekić“ 2005. godine. Prevođen je na rumunski i makedonski jezik. Član je Društva književnika Vojvodine.

TREJLER: https://youtu.be/XYbkStsdpHo

Reditelj, autor koncepta: Rastko Šejić; kompozitor: Vladimir Lešić; direktor fotografije: Časlav Petrović; snimatelj: Marko Ristić, Miroslav Milovanović (dron); montažer: Milan Pejnović; dizajner: Zoran Mujbegović; asistent kamere: Milan Džodić; spiker: Aleksandar Novaković; čamdžije: Miša Timčenko, Dragan Antonijev, Igor Timčenko; intro animacija: Kosta Milovanović, Miroslav Spajić.

Produkcija: Udruženje „Šta hoćeš“ 2018.

Projekat podržali: Ministarstvo kulture i informisanja, Grad Pančevo

broj komentara 0 pošalji komentar