Psi laju vetar nosi

Novo poglavlje priče o porodici Stavrić počinje daleko od beogradskih predgrađa. Naime, Stavru i Miku Armoniku, dva brata Stavrića, put je odveo ni manje ni više nego u Italiju.

I dok oni u Rimu prave planove za nove poslovne poduhvate od kojih planiraju da se obogate, ostatak familije u Beogradu životari.

Međutim, okolnosti se naglo menjaju. Kao posledica Mikine nesmotrenosti, na kapiji domaćinstva Stavrića pojavljuje se Jova (Nenad Jezdić), imućni seljak iz sela Zavlaka. Prevaren i ljut, shvativši da kod Stavrića para nema, u zamenu za novac koji mu se duguje, Jova će iz kuće odvesti taoce.

Za to vreme u pogrebnom preduzeću najstarijeg brata Stojketa Stavrića (Radoš Bajić) pojavljuje se nepoznata lepotica. Ucveljena udovica Zagorka (Ana Alehander) tražiće nesvakidašnju uslugu od Gladiole, a za uzvrat mu dati ponudu koju Stavrić neće moći da odbije. Zaveden njenom pojavom, Gladiola će učiniti sve da joj pomogne.

Uloge: Tihomir Stanić, Anita Mančić, Radoš Bajić, Milenko Pavlov, Boris Milivojević, Nenad Heraković, Marko Živić, Marko Pavlović

Epizodne uloge: Ana Alehander, Aleksandar Srećković, Nenad Jezdić, Đorđe Erčević, Isidora Minić

broj komentara 0 pošalji komentar