Srbija na vezi

U emisiji, između ostalog...

Ljiljana Banjanin Vukić rođena je u Beogradu. Diplomirala je engleski jezik i književnost i veći deo svog života provela u Saveznoj Republici Nemačkoj gde je radila kao prosvetni radnik. Radila je kao novinar izvestač za Prvi program Radio Beograda. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja za književnost i stvaralački doprinos širenju naše kulture u Nemačkoj. Nedavno je objavila dve nove knjige - "Između jave i sna" i "Čavrljanje po svetu", koje će predstaviti u emisiji.

Dom omladine Beograda od 22. do 27. oktobra predstavlja 35. Beogradski džez festival pod sloganom - Džez svetkovina - Jazz celebration. Ovogodišnji program ima posebnu strukturu, prilagođeenu slavljeničkoj prilici - umesto 5, trajaće 8 dana - redovnih 6 dana programa, uvodni DJ program i festivalski program Plus, sa skoro 30 koncerata i nizom pratećih događaja. O učesnicima ovogodišnjeg festivala i svim detaljima vezanim za program u  emisiji će govoriti Vojislav Pantić, umetnički direktor.

Gledaoce ćemo izvestiti i o humanitarnom radu Kristin Hilčenko, ali i slavi manastira Nova Gračanica iz Čikaga.Urednici emisije Tanja Adamović i Milena Vujović

Realizator Ernestina Gligorijević

broj komentara 0 pošalji komentar