RTS ordinacija

U novoj RTS ordinaciji i ove nedelje biće korisno, duhovito, zanimljivo i zdravo. U kuvanju zdravih jela oprobaće se pevačica Goca Tržan, biće razjašnjene zablude o detoksikaciji tj. čišćenju organizma i na kraju će novopečene mame saznati šta je dobro da jedu ukoliko doje bebu.

U prvom delu emisije, Hrana kao lek, pevačica Goca Tržan pripremaće rižoto sa ćuretinom, a voditeljka Marija Popović daće predlog kako napraviti zdrav hleb od tikvica. Od nutricionistkinje Jelene Avramov saznaćete zašto je integralni pirinač zdrav, čemu služi psilijum, kako koristiti kokosovo mleko i još monogo toga korisnog.

Istine i zablude o detoksikaciji tj. čišćenju organizma razjasniće prof. dr Dejan Čubrilo, profesor fiziologije i specijlaista medicine sporta. Saznaćete da li je povišen holesterol znak za čišćenje organizma, kada bi deca trebalo da se podrvrgnu detoksikaciji, koje namirnice čiste telo od teških metala, kao i zašto sokovi za detoks nisu pravi izbor za čišćenje tela.

U rubrici Korisno, nutricionistkinja Marija Stajić objasniće koje namirnice bi dojilje trebalo da izbegavaju, a koje da češće konzumiraju dok njihova beba sisa.

Autor i voditelj emisije je Marija Popović.

Reditelj je Petar Stanojlović.

broj komentara 0 pošalji komentar
RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Posle više od 70 emisija, nekoliko stotina obrađenih tema i gotovo 1000 gostiju i sagovornika, autorka Marija Popović i njen tim vašeg omiljenog šou programa o zdravlju, sa nestrpljenjem vas očekuju u novoj, četvrtoj televizijskoj sezoni, od 20. oktobra. Nove ideje, zanimljivi sagovornici i korisni saveti, koje do sada niste čuli. Kao i do sada, kroz smeh i zabavu, učićemo zajedno sve ono što može da poboljša i sačuva zdravlje. [ detaljnije ]