TV lica: Nataša Kovačević, drugi deo

Prvi deo emisije sa Natašom Kovačević izazvao je mnogo lepih reakcija gledalaca, baš kao i u vreme kada je vodila najvažniju utakmicu u životu da se vrati u svakodnevicu.

To u njenom slučaju podrazumeva, kako sama kaže, dozu hiperaktivnosti, pa je takav i drugi deo emisije u kojoj proslavljena košarkašica govori o tome kako se vraćala u život posle saobraćajne nesreće u Mađarskoj, kako je sve išlo brže nego što je uobičajeno, kako čoveka koji joj izrađuje proteze zove "moj Đepeto" i kako je kroz sve što joj se događalo pokušavala da prođe kroz osmeh.

Nataša je ekipu emisije "TV lica kao sav normalan svet" odvela na Kalemegdan do terena Crvene zvezde, prisetila se utkmice zvezda njoj u čast, govorila o mami koja je bila slavna košarkašica, o isečcima iz novina o mami i njoj koji se čuvaju u kući da jednog dana kada bude imala decu sve to vide, o belim starkama u kojima želi da se uda i o spomeniku velikanima košarke koji je nastao između ostalog i na njenu inicijativu.

Dan je završen na košarkaškoj utakmici Srbija Turska gde je navijala, a na samom kraju rekla Andrićeve reči koje su joj motivacija kroz život, a koje će nas podsetiti da često zaboravljamo zašto je život lep.

Autor Tanja Peternek Aleksić

broj komentara 0 pošalji komentar
TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]